Професійний соковитискач 221044 Hendi
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Універсальний соковитискач HENDI 221044 легко, швидко і набагато більше приготує вітамінного свіжого соку як з м'яких фруктів і овочів (малина, полуниця), так і з твердих (буряк, морква), а також з трав , зелені або пророслого насіння, ніж звичайний соковитискач. Використовується в барах, ресторанах, кафе, готелях, їдальнях при виробництвах, фреш-барах — скрізь, де подають фреші. Вижимання соку нагадує процес холодного пресового віджиму. Швидкість обертання – 45 об/хв. Безперервно соковитискач може працювати до 10 хвилин.
HENDI 221044 оснащена двома завантажувальними отворами. Великий завантажувальний отвір Ø83 мм із механізмом безпеки від випадкового вкладення руки – для яблук, груш, ріпи, буряків. І малий завантажувальний отвір Ø42 мм з штовхачем для довгих овочів – морква, петрушка, цибуля-порей. 2 контейнери з полікарбонату об'ємом по 850 мл кожен для соку та макухи. Практичний зливний клапан, що не капає. Реверс для самоочищення пристрою від макухи. Сітка для соку виготовлена з нержавіючої сталі AISI 304. Шнек і віджимний кошик соковитискачі HENDI 221044 виготовлені з матеріалу TRITAN , який не містить бісфенолу A. Корпус зі зручною ручкою виготовлений з матового алюмінію та пластику ABS. strong>221044 розрахована на інтенсивне використання. Потужний індукційний двигун постійного струму. Перевагою є дуже тиха робота – всього 65 дБ.Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Призначення: універсальна.
- Тип віджиму: шнековий.
- Швидкість, об/хв: 45.
- Матеріал шнека та віджимного кошика: TRITAN.
- Матеріал корпусу: матовий алюміній та пластик ABS.
- Габарити (ДхШхВ), мм: 260х175х545.
- Напруга, В: 220.
- Потужність, кВт: 0,25.
- Вага, кг: 7,2.
- Виробник: HENDI (Нідерланди).
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування