Шафа шокової заморозки BLC3 Tefcold

Шафа шокової заморозки BLC3 Tefcold від компанії PROFTechnika - фото 1
119 775,24 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DF)056402
Виробник
Tefcold
Країна виробництва
Данія

Опис

Апарат шокового заморожування призначений для швидкого охолодження та заморожування продуктів харчування, напівфабрикатів, ягід, овочів та фруктів. Застосування шафи шокового охолодження та заморожування ефективно оптимізує роботу не тільки ресторану та інших підприємств громадського харчування, а й виробництв, розрахованих на приготування великих обсягів їжі для кейтерингу або мереж фастфуду, виробництв із широким асортиментом напівфабрикатів високого ступеня готовності. Динамічність проникнення холоду всередину продукту дуже важлива, адже від цього безпосередньо залежатиме рівномірність розподілу в тканинах продуктів кристалів льоду, що сприятливо позначиться на збереженні структури та мінералогічного складу їжі. Шокова заморозка дозволяє зберегти готові продукти на більш тривалий термін без порушення норм гігієни, зберігаючи при цьому їх поживну цінність та смакові якості на весь термін зберігання. /p>

Внутрішнє та зовнішнє виконання камери шокового заморожування виконане з нержавіючої сталі AISI304. Нержавіюча сталь SS304, характеризується високою кислотостійкістю і корозієстійкістю, здатна витримувати короткострокове підняття температури до 900 градусів за Цельсієм. двері. Якщо вони відкриті більше ніж на 900, петлі дозволяють вільно проводити завантаження/розвантаження продуктами. Якщо ж, дверний отвір, відкритий менше ніж на 900 - двері автоматично зачиняються, щоб не розтерти холод обладнання.

Замок: Ні

Ніжки виконані з нержавіючої сталі AISI 304. мм – відповідає нормам СЕС, полегшує виконувати прибирання у приміщенні. Ніжки можна регулювати – практичність та гігієнічність у використанні.

В обладнанні для шокового заморожування застосовується динамічна система повітряного охолодження. За допомогою вентилятора проводиться швидка та рівномірна циркуляція холоду по всій робочій поверхні камери. Швидкість заморожування прямо пропорційна різниці температур продукту та навколишнього середовища. Для точного вимірювання температури в товщі продуктів, камера шокової заморозки оснащена проникаючим зондом, який вставляють в страву, що охолоджується, і відповідно на запрограмованому термостаті (дозволяє встановити з високою точністю значення температури, а також отримати інформацію про стан роботи компресора і про аварійні відмови системи охолодження.) вибирають та задають бажану програму. 4 встановлені програми

Під час роботи в режимі шокового охолодження знижує температуру всередині 12 кг продукту з +70 °C до +3 °С за 90 хвилин, а при режимі шокова заморозка - з +70 °C до -18 °C за 240 хвилин для 8 кг.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Зовнішні розміри, ширина/глибина/висота: 800x815x925 мм
  • Внутрішні розміри, ширина/глибина/висота: 660x420x330 мм
  • Об'єм брутто, л: 122
  • Об'єм нетто, л: 117
  • Вага брутто, кг: 92
  • Вага нетто, кг: 82
  • Кількість фреону, г: 750
  • Рівень шуму, Дб/А: 49

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування