Пароконвектомат AP10QD Apach
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Програмований апарат Apach AP10QD із цифровим керуванням дозволяє запрограмувати до 99 програм, що дозволяє заздалегідь ввести дані про спосіб приготування страви (час, температура, вологість, а також різні рецепти). Згодом достатньо натиснути на кнопку один раз, щоб викликати номер програми.
Корпус пароконвектомату виготовлений із нержавіючої сталі, камера із закругленими кутами, що сприяє легкому очищенню. Пароконвектомат має інжекторний тип утворення пари та автоматичну зміну напрямку обертання вентилятора (реверс). Вбудована автоматичне миття та електронна панель управління суттєво полегшить роботу на кухні.
Пароконвектомати Apach оснащені температурним зондом з функцією DELTA tº - що дозволяє готувати їжу з особливою точністю. Відчутна перевага – значно зменшуються втрати під час смаження. Як тільки досягається задана температура всередині продукту - піч автоматично вимикається. На особливу увагу заслуговує метод DELTA tº - який автоматично підтримує невелику різницю між температурами робочої камери і всередині продукту. Це ще один фактор, що знижує втрату ваги продукту до мінімуму.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Гарантія. Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Вбудована автоматична мийка.
- 2 швидкості вентилятора.
- Кількість рівнів: 10 шт
- Тип напрямних: GN 1/1 + 600х400 мм
- Відстань між рівнями: 80 мм
- Кількість деко в комплекті: 4 шт
- Кількість швидкостей вентилятора: 2
- 99 програм по 3 етапи приготування
- Функція DELTA tº (вимірювання різниці між температурою всередині та зовні продукту)
- Функція встановлення та ручного регулювання вологості
- Функція регулювання витяжки пари
- Функція попереднього нагріву
- Функція охолодження камери
- Напруга: 380 В
- Потужність: 16,1 кВт
- Габаритні розміри: 920х840х1200 мм
- Вага нетто: 148 кг
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування