Конвекційна піч AP10QM Apach

Конвекційна піч AP10QM Apach від компанії PROFTechnika - фото 1
162 459,22 ₴ 198 121 ₴
-18%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BX)057570
Виробник
Apach
Країна виробництва
Італія
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Піч конвекційна з парозволоженням Apach AP10QM на 10 рівнів, з інтуїтивно зрозумілою ручною панеллю керування, виконана з високоякісної нержавіючої сталі. Робочу камеру виконано із закругленими кутами, що полегшує санітарно-гігієнічне чищення, а вбудована галогенова лампочка дає змогу контролювати процес приготування продуктів.

Цю модель оснащено функцією охолодження камери, перемикачем режимів роботи вентилятора й автоматичною зміною напрямку обертання вентилятора (реверс), дренажем для зливання води та додатковим ручним контролем зволоження. Тип утворення пари - інжекторний з функцією регулювання вологості.

Піч оснащена функцією зниженої швидкості вентилятора, що особливо добре під час випікання делікатних продуктів, як-от безе, заварне тісто тощо.

Магнітні двері з подвійним склом оберігають від втрати тепла. Піч поставляється в комплекті з універсальними знімними напрямними під гастроємності та решіткою 10 рівнів, GN1/1 + 600х400 мм.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Піч конвекційна: 10 рівнів.
  • Тип направляючих: GN 1/1 + 600x400.
  • Піч конвекційна з механічним управлінням.
  • Інжекторне парозволоження.
  • Реверс вентиляторів.
  • Тип вентиляторів: турбіна.
  • В комплекті 4 дека.
  • Відстань між направляючими: 80 мм.
  • Діапазон температур: 30°С - 280°С.
  • Габарити: 937x827x1211мм.
  • Підключення: 15,7 кВт, 380 В.

Області застосування:

  • Випічка
  • Гастрономія
  • Кондитерські вироби

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування