Електрокип'ятильник термопот 211403 Hendi (9л, подвійні стінки)

Електрокип'ятильник термопот 211403 Hendi (9л, подвійні стінки)

Електрокип'ятильник термопот 211403 Hendi (9л, подвійні стінки) від компанії PROFTechnika - фото 1
7 558,47 ₴ 9 448,08 ₴
-20%
В наявності
Від 534.13 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DW)058738
Виробник
Hendi
Країна виробництва
Нідерланди
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Професійна плита для напоїв Hendi ємністю 9 л. Пристрій оснащений подвійними стінками для зменшення втрат тепла. Представлена модель чудово підійде для ресторанів і готелів, її повинні використовувати підприємства громадського харчування. Найкраща якість, бездоганна обробка та виняткова функціональність роблять продукцію Hendi придатною для будь-якої кухні.

  • Ізольована полірована нержавіюча сталь з подвійними стінками знижує втрати тепла за рахунок теплопровідності, конвекції та випромінювання
  • Контроль температури за допомогою термостата, контроль температури до 100 °C
  • Зниження енергоспоживання до 20% порівняно з одностінними пивоварнями
  • Корпус і бак із нержавіючої сталі
  • Вільний нагрівальний елемент у баку
  • Легкий демонтаж дає змогу чистити
  • Зварна ручка з нержавіючої сталі з силіконовими ручками
  • Кран для запобігання капання фарби
  • Скляний індикатор рівня води
  • Видалення накипу
  • Знімна решітка піддону для збору крапель із нержавіючої сталі
  • Пристрій не призначений для приготування гарячого шоколаду
  • Відстань між краном і піддоном прибл. 120 мм

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Висота (мм): 480
  • Діаметр (мм): 241
  • Ємність (л): 9
  • Потужність (Вт): 2400
  • Виробник: HENDI (Нідерланди).

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування