Промислова картоплечистка PES-20 Sammic (з сушкою)

Промислова картоплечистка PES-20 Sammic (з сушкою) від компанії PROFTechnika - фото 1
136 756,50 ₴
Немає в наявності

Доставка

Самовивіз в м. Україна
Безкоштовно
Нова Пошта
100 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
500 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата під час самовивезення по м. Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Івано-Франківськ (Картою)
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Характеристики

Код товару
(DF)059000
Виробник
Sammic
Країна виробництва
Іспанія

Опис

Розове завантаження машини при чищенні картоплі становить 20 кг. При сушінні картоплі, разове завантаження машини – 2 кг (20 кг/год). Використовувана ємність – 19,5 літрів.

  • Корпус із нержавіючої сталі.
  • Алюмінієва платформа покрита абразивом з карбіду кремнію (схваленого службою сертифікації NSF) і легко демонтується для чищення.
  • Система зворотного клапана подачі води. Герметична панель керування (IP65).
  • Кришка, що відкидається.
  • Характеристики сушіння: Разова продуктивність машини – 2 кг (20 кг/год). Використовувана ємність – 19,5 літрів.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: g10422808-kartofelechistki-elektricheskie

Технічні характеристики

Функція картоплечистки

  • Продуктивність за годину: 300 кг
  • Розове завантаження: 20 кг
  • Абразивний диск у комплекті: 1

Функція сушіння

Продуктивність за годину (сушіння): 20 кг Продуктивність за годину (сушіння): 19.5 l Кількість кошиків для сушіння в комплекті: 1

Загальні характеристики

  • Таймер (хв. - макс.): 0 ' - 6 '
  • Потужність: 550 W

Зовнішні розміри

  • Ширина: 433 мм
  • Глибина: 635 мм
  • Висота: 786 мм ul>

Зовнішні розміри з опорою

  • Ширина з опорою: 433 мм
  • Глибина з опорою: 638 мм
  • Висота з опорою: 1155 мм

Вага нетто: 39 кг

Рівень шуму на відстані 1 м: Рівень шуму: 32 dB(A)

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.

&