Промислова сковорода перекидна EFPT-A-96L Orest (з автопідйомником)

Промислова сковорода перекидна EFPT-A-96L Orest (з автопідйомником)

Промислова сковорода перекидна EFPT-A-96L Orest (з автопідйомником) від компанії PROFTechnika - фото 1
73 525,50 ₴ 81 695 ₴
-10%
Під замовлення
Від 5 195.80 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CA)059609
Виробник
Orest
Країна виробництва
Україна
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Промислова електрична сковорода з нержавіючою підйомною чашею для підприємств громадського харчування (громадського харчування): їдальні, ресторанів швидкого обслуговування, фудкортів тощо)

  • корпус виконаний з нержавіючої сталі
  • чаша з нержавіючої сталі
  • у конструкції підкладки дна чаші застосовується потужна сталева пластина з високими тепловопроодними властивостями - гарантія рівномірного розподілу нагріву по всьому дну сковороди, а також швидке нагрівання
  • простий і надійний механізм підйому і перекидання чаші сковороди
  • набір води в чашу простим натисканням кнопки на панелі управління
  • 3х фазний вимикач
  • захисний термостат - відключить сковороду в разі відсутності продукту в чаші (захист від сухого ходу)
  • вентильований пристінний борт заввишки 200 мм
  • регульовані за висотою опори телескопічного типу з нержавіючої сталі

Стандартна ширина 700мм дає змогу вбудовувати сковороду для смаження промислову Orest EFPT-А-96L у будь-яку з наявних ліній теплового оброблення їжі зі стандартною шириною 700мм.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Довжина (мм) 1450
  • Ширина (мм) 700/730
  • Висота (мм) 900/1100
  • Робоча температура (С) 50-300 C
  • Об'єм (л) 96
  • Напруга (В) 380
  • Потужність (кВт) 17.5

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування