Професійна плита електрична CES (с)-6-O (G) Orest (з конвекцією)

Професійна плита електрична CES (с)-6-O (G) Orest (з конвекцією)

Професійна плита електрична CES (с)-6-O (G) Orest (з конвекцією) від компанії PROFTechnika - фото 1
79 653,60 ₴ 88 504 ₴
-10%
Під замовлення
Від 5 628.85 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CA)059630
Виробник
Orest
Країна виробництва
Україна
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Плита електрична професійна моделі CES-6-O(G) належить до лінійки електроплит Orest третього покоління. Логічний та еволюційний розвиток попередніх моделей. Зібрала в собі весь 25-річний досвід підприємства.

  • конструкція плити виконана повністю з нержавіючої сталі товщиною 1.00 мм.
  • мідна струмопровідна шина конфорок
  • високий (200 мм) задній борт виконує ще й функцію відведення тепла
  • конвекція духовки: нержавіючий ротор і мотор (виробництва Німеччина), спіралеподібний ТЕН - нержавіюча сталь
  • термометр духовки на панелі управління
  • скляні двері духовки з двома термостійкими стеклами і вентиляцією
  • силіконовий ущільнювач по периметру духовки
  • знімні універсальні напрямні духовки (деко 600х400мм або гастроєкість GN-1/1 530х325 мм)
  • 3 рівні в духовці, відстань між рівнями 85мм
  • решітка з нержавіючої сталі GN-1/1 530х325мм у комплекті
  • висувний лоток під конфорками для збору пролитої рідини

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Конвекція духовки є
  • Довжина (мм) 1200
  • Ширина(мм) 700 (755)
  • Висота(мм) 900 (1100)
  • Розміри духовки (ДхШхВ мм) 660x500x350
  • Ел. потужність плити(кВт) 18
  • Ел.потужність духовки(кВт) 3.0
  • Напруга(В) 380
  • К-ть конфорок(шт) 6 
  • Духовка є
  • Тип: електрична

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування