Шафа для зберігання сиру і салямі DX0500P Dry Ager

Шафа для зберігання сиру і салямі DX0500P Dry Ager від компанії PROFTechnika - фото 1
143 910 ₴ 159 900 ₴
-10%
Під замовлення, 21 день

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BP)005630
Виробник
Ager
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

  • Автоматичне розморожування, автоматична конденсація і випаровування.
  • Оптичний і акустичний сигнал тривоги.
  • Блокування дверей, можливість перевішування.
  • Можливість вбудовування в стіну.
  • Максимальне завантаження - 2 яловичих відруби до 0,5 м завдовжки АБО до 20 кг у вигляді зрізаних шматків м'яса; 4 чверті спинки на 1 нижній полиці та 1 висувна решітка або 2 напівспинки на 2 вішалках.                                                                                                                        
  • Завжди актуальний сучасний дизайн зовні - високоточна, продумана технологія захищена п'ятьма корисними моделями всередині.
  • Виготовляють яловичину сухої витримки, свинину сухої витримки, шинку або салямі.
  • Разом із вбудованою системою DX AirReg® це завжди забезпечує ідеальний мікроклімат усередині, оптимальний повітряний потік і безперервну дезінфекцію навіть за великих коливань температури довкілля.
  • DRY AGER Преміум єдиний у світі старіння холодильник з активованим вугільним фільтром та активною дезінфекційною коробкою UVC, яка повністю дезінфікує повітря в кабінеті один раз на хвилину. Тут немає жодних шансів небезпечним бактеріям і мікробам.
  • Втрата ваги яловичини через дозрівання на кістках становить лише близько 7-8% через 4 тижні дозрівання в DRY AGER Premium і приблизно 12% через 6 тижнів.

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Камера для дозрівання м'яса з внутрішнім освітленням DX LED, об'єм/NET - 155/132л, до 20 кг м'яса.
  • Зовнішні розміри - 900x600x610мм, Внутрішні розміри - 710x500x430мм,
  • напруга: 230 В;
  • потужність: 1,0 кВтг / 24 години.
  • Температурний режим - електронний контролер із кроком 0.1°C і діапазоном роботи від 0°C до +25°C.
  • Контроль вологості HUMICONTROL® - електронний контроль вологості від 60% до 90% (без необхідності підключення до води).
  • Система дезінфекції DX AIRREG® - оптимально розподіл повітряних потоків, активний вугільний фільтр і УФ лампа для стерилізації.
  • LED Підсвічування - світловий спектр не містить УФ випромінювань, в результаті чого не виділяється додаткове тепло, яке негативно впливає на температуру всередині м'яса.
  • ЗОВНІШНІЙ КОРПУС з чорним порошковим покриттям, дверцята з нержавіючої сталі.
  • ВНУТРІШНІЙ КОНТЕЙНЕР Антибактеріальний полістирол-пластик.
  • ВНУТРІШНЯ ЗАДНЯ ПАНЕЛЬ Чорна сталь, матова чорна нержавіюча сталь.
  • СКЛЯНІ ДВЕРІ УФ-захист, тоновані (металізовані).
  • Виробництво Dry Ager Німеччина.

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування