Шафа для зберігання сиру і салямі DX0500P Dry Ager
Шафа для зберігання сиру і салямі DX0500P Dry Ager
143 910 ₴ 159 900 ₴
-10%
Під замовлення, 21 день
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
(BP)005630
Виробник
Ager
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025
Опис
- Автоматичне розморожування, автоматична конденсація і випаровування.
- Оптичний і акустичний сигнал тривоги.
- Блокування дверей, можливість перевішування.
- Можливість вбудовування в стіну.
- Максимальне завантаження - 2 яловичих відруби до 0,5 м завдовжки АБО до 20 кг у вигляді зрізаних шматків м'яса; 4 чверті спинки на 1 нижній полиці та 1 висувна решітка або 2 напівспинки на 2 вішалках.
- Завжди актуальний сучасний дизайн зовні - високоточна, продумана технологія захищена п'ятьма корисними моделями всередині.
- Виготовляють яловичину сухої витримки, свинину сухої витримки, шинку або салямі.
- Разом із вбудованою системою DX AirReg® це завжди забезпечує ідеальний мікроклімат усередині, оптимальний повітряний потік і безперервну дезінфекцію навіть за великих коливань температури довкілля.
- DRY AGER Преміум єдиний у світі старіння холодильник з активованим вугільним фільтром та активною дезінфекційною коробкою UVC, яка повністю дезінфікує повітря в кабінеті один раз на хвилину. Тут немає жодних шансів небезпечним бактеріям і мікробам.
- Втрата ваги яловичини через дозрівання на кістках становить лише близько 7-8% через 4 тижні дозрівання в DRY AGER Premium і приблизно 12% через 6 тижнів.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Камера для дозрівання м'яса з внутрішнім освітленням DX LED, об'єм/NET - 155/132л, до 20 кг м'яса.
- Зовнішні розміри - 900x600x610мм, Внутрішні розміри - 710x500x430мм,
- напруга: 230 В;
- потужність: 1,0 кВтг / 24 години.
- Температурний режим - електронний контролер із кроком 0.1°C і діапазоном роботи від 0°C до +25°C.
- Контроль вологості HUMICONTROL® - електронний контроль вологості від 60% до 90% (без необхідності підключення до води).
- Система дезінфекції DX AIRREG® - оптимально розподіл повітряних потоків, активний вугільний фільтр і УФ лампа для стерилізації.
- LED Підсвічування - світловий спектр не містить УФ випромінювань, в результаті чого не виділяється додаткове тепло, яке негативно впливає на температуру всередині м'яса.
- ЗОВНІШНІЙ КОРПУС з чорним порошковим покриттям, дверцята з нержавіючої сталі.
- ВНУТРІШНІЙ КОНТЕЙНЕР Антибактеріальний полістирол-пластик.
- ВНУТРІШНЯ ЗАДНЯ ПАНЕЛЬ Чорна сталь, матова чорна нержавіюча сталь.
- СКЛЯНІ ДВЕРІ УФ-захист, тоновані (металізовані).
- Виробництво Dry Ager Німеччина.
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії