Пароконвектомат 84BXHSC Combo CustomHeat (8 рівнів)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Пароконвектомат 84BXHsc Combo CustomHeat найкраще справляється зі складною роботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів. Методом обробки продуктів у пароконвектоматі є конвекція (циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери), приготування з використанням пари різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовують пару і гаряче повітря.
Завдяки герметичності робочої камери циркулююче повітря втягується вентилятором і заново проганяється через ТЕНи. За рахунок цього відбувається швидке нагрівання робочої камери пароконвектомату до заданої температури від 50°C до 270°C. Це дає змогу значно економити електроенергію. Продукти практично не уварюються і не ужарюються, немає необхідності використовувати олію і жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30%, а олії - 95%.
Пароконвектомати дають змогу виконувати до 70% від загальної кількості всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим замінюють 40% теплового обладнання.
У печах CustomHeat встановлено спеціальний електронний інвертер, який сам знижує оберти двигунів вентиляторів і зупиняє їх лише на 3 секунди. Це збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їхньої поломки.
У комплектацію кожного пароконвектомата CustomHeat входять:
- реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби ТЕНів і мінімізує ризик їх згоряння;
- 1, 2 або 3 ТЕНи (залежно від моделі) потужністю 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожен (залежно від моделі та призначення конвектомата), керованих термостатом;
- таймер, за допомогою якого встановлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності;
- реле плавного регулювання пари, за допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів;
- кнопка зменшення швидкості дає змогу змінити швидкість обертання вентилятора від 100% до 75%;
- внутрішнє підсвічування камери здійснюється за допомогою світлодіодів;
- подвійні термоізолюючі бічні стінки дають змогу ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, зокрема й холодильник;
- двері пароконвектомата забезпечені подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби;
- більшість пароконвектоматів випускається з універсальними напрямними, виготовленими з харчової нержавіючої сталі AISI 304, які дають змогу використовувати як листи розміром 600 х 400 мм, так і GN1/1
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- 84BXHsc Combo-8 рівнева конвекційна піч, комбінована з шафою для випікання на 10 дек 600х400 (GN1/1);
- Механічне управління;
- Кількість рівнів -8;
- Відстань між рівнями -80 мм;
- Розмір дек: 8 дек 600 х 400 мм;
- 3 вентилятори, 2 швидкості.
- Габаритні розміри: 970 х 850 х 1600 мм;
- потужність 18 кВт; 380В;
- Температурний режим: +50°C...+270°C;
- Тип пароутворення: Інжекторне;
- Таймер 120 хв;
- Матеріал: Корпус-AISI 430, камера- AISI 304;
- Вага (нетто) 200 кг; Вага (брутто) 215 кг.
- Виробництво CustomHeat Україна.
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування