Гриль Саламандра SALAMANDER SBE1000E CustomHeat

Гриль Саламандра SALAMANDER SBE1000E CustomHeat від компанії PROFTechnika - фото 1
74 058,30 ₴ 82 287 ₴
-10%
В наявності
Від 5 233.45 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BP)031615
Виробник
Custom Heat
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Гриль електричний SALAMANDER SBE1000 із суцільною поверхнею - ефективне та ергономічне обладнання для ідеального підсмажування, розігріву, підігріву та, звичайно ж, запікання різноманітних м'ясних, рибних, овочевих, кулінарних продуктів та напівфабрикатів на професійній кухні! У робочій камері гриля Salamander гарантовано стабільний, швидкий та рівномірний розподіл жару.

Температурний режим можливий від 0С до 400 0С. Ступінчасте (4 позиції) перемикання потужності забезпечує зручний вибір потрібного температурного режиму для кожного з двох наборів ТЕНів, розташованих у верхній частині гриля. Вибір одного з трьох можливих варіантів положення полиці забезпечується зручним важелем. Знімний піддон в нижній частині грилю служить для збирання жиру і соку продуктів, що готуються. Корпус гриля виконаний з гарячекатаної сталі, передня та задня панель корпусу – з нержавіючої сталі марки AISI 430, решітки, що знімаються, та лоток-жироприймач - з нержавіючої сталі марки AISI 304. Регульовані по висоті ніжки входять до базової комплектації.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Габаритні розміри: 1000 х 420х400 мм
  • Розмір решітки: 660 мм х 500 мм.
  • Загальна потужність 9 кВт.
  • Матеріал корпусу гриля: гарячекатана сталь + нержавіюча сталь AISI 430.
  • Матеріал решіток: нержавіюча сталь марки AISI 304 .
  • Вага: нетто120 кг/ брутто 145 кг.
  • Виробництво CustomHeat Україна.

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування