Спліт-агрегат KSC500 GGM Gastro (-5...+5, об'єм: 23,9м)

Спліт-агрегат KSC500 GGM Gastro (-5...+5, об'єм: 23,9м) від компанії PROFTechnika - фото 1
229 954,45 ₴ 234 647,40 ₴
-2%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BI)031907
Виробник
GGM Gastro
Країна виробництва
Німеччина
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

  • Відведення конденсату
  • Електронне керування
  • Розширення за допомогою капілярних трубок
  • З'єднання попередньо заповнених труб холодоагенту
  • Дверний вимикач , датчик високого тиску, панель дистанційного керування
  • Корпус (оцинкований лист з порошковим покриттям)
  • Герметичний компресор з тепловим захистом обмотки
  • Теплообмінник з мідними трубами та алюмінієвим листом
  • Тривалий термін роботи
  • Агрегат екстракласу
  • Точні розміри та висока стабільність
  • Компактний охолоджувальний агрегат
  • Високоякісний продукт ЄС

Ізоляція

  • Відповідно до вимог ЄС
  • Відмінний коефіцієнт звукопоглинання завдяки поліуретану

Охолодження

  • Конденсатори з повітряним охолодженням
  • Сильне та постійне охолодження
  • Автоматична розморозка за допомогою регулятора

Директиви

  • Продукція відповідає вимогам гігієни та безпеки
  • Відповідає CE нормам ISO 9001 (міжнародний) сертифікат TÜV)
  • Матеріал відповідає європейським харчовим стандартам

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Назва Холодильний спліт-агрегат - 23,9 м³
  • Артикул KSC500
  • Колір Сірий
  • Виробник GGM GASTRO INTERNATIONALE
  • Матеріал Нержавіюча сталь
  • Потужність (Вт) 1575
  • Напруга 400 Вольт / 3 N~ фази / 50 Гц Розміщення агрегату Стельово-настінне
  • Об'єм (м³) 13,9 - 23,9
  • Хладагент R452a / 2280 g
  • Діапазон температур від -5 ° C до +8 °C
  • Розміри (мм) 650 х 390 х 840

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування