Барна морозильна шафа FS80CP/SUB Tefcold

Барна морозильна шафа FS80CP/SUB Tefcold від компанії PROFTechnika - фото 1
25 000,32 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DF)033189
Виробник
Tefcold
Країна виробництва
Данія

Опис

  • Розчинні скляні двері
  • Світлодіодне табло
  • Регульовані полиці
  • Регульовані ніжки
  • Світлодіодне внутрішнє підсвічування
  • Двері, що самі зачиняються
  • Вентильоване охолодження

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Температурний діапазон від +2 до +10 °C
  • Кліматичний клас 4
  • Вага брутто / нетто 43 / 38 кг
  • Загальний / корисний об'єм 84 / 55 л
  • Банки 330 мл 60 шт
  • Банки 500 мл 48 шт
  • Пляшки 330 мл 40 шт
  • Пляшки 500 мл ПЕТ 40 шт

Конструкція та матеріал

  • Ніжки / опори 4 регульовані ніжки
  • зовнішнє оздоблення Білий
  • внутрішнє оздоблення АБС
  • внутрішнє підсвічування LED 
  • Замок Так
  • Кількість і тип дверей 1 розпашні скляні двері, що самозакриваються
  • Перенавішувані двері Так
  • Високоміцне скло Так
  • Кількість і тип полиць 2 решітки білі полиці
  • Колір полиць Білий
  • Розміри полиць 400 x 270 mm
  • Тип верхньої панелі D-подібний

Охолодження та функції

  • Тип контролера Механічний
  • Тип охолодження Вентильований
  • Тип розморожування Автоматичний
  • Хладагент R600a
  • Кількість холодоагенту 40 г
  • Термометр Так

Живлення та споживання

  • Енергетична класифікація D
  • Споживана енергія 1.1 кВт/24год
  • Річний енергоспоживання 402 кВт⋅год/рік
  • Вхідна потужність 85 вт
  • Напруга / Частота 220-240/50 V/Hz
  • Рівень шуму 42 дБ(А)

Габаритні розміри

  • Внутрішній розмір (ШxГxВ) 410 x 380 x 550 мм
  • Габаритний розмір (Ш x Г x В) 480 x 460 x 840 мм
  • Розмір в упаковці (ШxГxВ) 580 x 600 x 960 мм

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування em>