Пристрій для дбайливого поділу тіста HYDRA RAM

Пристрій для дбайливого поділу тіста HYDRA RAM від компанії PROFTechnika - фото 1
308 366,02 ₴ 314 659,20 ₴
-2%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DN)033239
Виробник
Різне
Країна виробництва
Італія
Гарантійний термін
12 міс.
Производитель
RAM
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

ГІДРАВЛІЧНИЙ РОЗДІЛЬНИК HYDRA

Установка для дбайливого поділу тіста зі змінними решітками.

Робочий цикл передбачає нарізку за допомогою опускання бічної змінної решітки вручну, далі процес регулюється джойстиком, який активує піднімання/опускання піддону.

Також передбачена функція пресування (розподілу) без використання решітки, для цього необхідно закрити верхню кришку і регулювати процес джойстиком.

На відміну від DSSGRID, у цій моделі немає нижніх ножів, машина працює швидше, тому що висота підйому піддону вдвічі менша.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Установка для дбайливого поділу тіста зі змінними решітками.
  • Система STRESS FREE.
  • Розміри ємності: 409*512 мм.
  • Глибина чаші - 60 мм.
  • Місткість по тісту - 6 кг.
  • Має компактні розміри та високу продуктивність.
  • Інноваційна система електроприводу для поділу вже розстояного тіста без піддавання його "стресу".
  • Зміна решітки одним рухом, легкість експлуатації завдяки практичному та інтуїтивно зрозумілому джойстику.
  • Для пресування і поділу тіста не використовується гідравлічна система - машина працює безшумно і має переваги в електроспоживанні.
  • Призначена для поділу різних видів тіста будь-якої ваги і форми, лише змінивши решітку, для виробництва всіх видів хліба.
  • З притискною кришкою.
  • Напруга, В 380
  • Потужність, кВт 0,60
  • Габаритні розміри (ДхШхВ), см 71 х 88 х 169

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування