Піч пароконвекційна XEBC-04EU-E1RM-MP BAKERTOP ONE Unox
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Піч пароконвекційна UNOX XEBC-04EU-E1RM-MP з універсальними напрямними. Ці напрямні дають змогу одночасно використовувати всередині камери приготування гастроємності GN 1/1 і пекарські листи 600х400. Таким чином можна готувати як гастрономічні позиції, так і хлібобулочні вироби.
Унікальна сенсорна панель управління MASTER.Touch ONE дає змогу буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплового оброблення, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву в точній відповідності зі щойно створеним рецептом. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку і запаху, з індивідуальними налаштуваннями температури і вологості для кожної страви.
Програмування:
Технологія MIND.Maps™ дає змогу одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви. Вбудована пам'ять на 384 програми. Збереження назви програми будь-якою мовою. Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
- AIR.Maxi™ - оптимальний розподіл повітря всередині печі. Вентилятор з можливістю реверсивного обертання. 2 програмовані швидкості обертання вентилятора. 2 програмовані напівстатичні положення вентилятора, що програмуються
- DRY.Maxi™ - видалення надлишкової вологості для створення хрусткої скоринки і надання рум'янцю готовим стравам. Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери. Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C.
- STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості в печі. Теплова обробка парою за температури від 35 до 130 °C. Пароконвекція: комбінація сухого і зволоженого повітря за температури від 35 до 260 °C
- MAXI.LINK™ - економія енергії, часу і простору на кухні. Дає змогу встановлювати печі одна на іншу, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування
- Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція та максимальна безпека. Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі. Охолодження зовнішніх поверхонь і скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням. Гальмування мотора вентилятора під час відкривання дверцят, щоб уникнути втрат енергії. Споживана потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб у даний момент
- Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття. 4 автоматичні програми миття камери та вентиляторів з мийним засобом і контролем наявності води. Система діагностики процесів миття. Вбудований резервуар для мийного засобу
Додаткові функції:
- Відображення часу приготування, що залишився (у разі готування без використання температурного зонда)
- Відображення встановленого і поточного часу, температури зонда і робочої камери, вологості і швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" - підтримання готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" - безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в °C або °F
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної нержавіючої сталі AISI 304 робоча камера із заокругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність і забезпечує зручність миття
- Зовнішні світлодіодні лампи для освітлення камери
- Паронепроникна панель управління MASTER.Touch ONE
- Запатентовані дверцята з самозмащувальними петлями з високоміцного технополімеру легко відчиняються та фіксуються в трьох положеннях - 60°, 120° і 180°
- Контактний сенсор дверцят
- Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
- Місткий резервуар для збору води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
- Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
- Профільовані напрямні L-подібної форми з нержавіючої сталі для легкого завантаження та вивантаження дек
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем і несправностей
Режими роботи:
- Конвекція за температури від 30 до 260 °C
- Суха конвекція за температури від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
- Волога конвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%.
- Пароконвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
- Теплове оброблення парою за температури від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100%
- З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту
- З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту
- Попереднє нагрівання до 260 °C
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Країна-виробник ІТАЛІЯ
- Управління сенсорне ONE
- Кількість рівнів 4
- Відстань між рівнями 80 мм
- Гастроємності та листи GN 1/1 і 600х400 мм
- Потужність 7.4 кВт
- Напруга 220/380 В
- Вага (нетто) 90 кг
- Вага (брутто) 107 кг
- Габарити (нетто) 860x967x675 мм
- Габарити (брутто) 960x1110x840 мм – палета
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування