Деко алюмінієве Brillis, 530х325х15, перфороване

Деко алюмінієве Brillis, 530х325х15, перфороване від компанії PROFTechnika - фото 1
524,45 ₴ 617 ₴
-15%
В наявності
Від 37.06 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CB)035591
Виробник
Brillis
Матеріал
алюміній
Тип
деко перфороване
Габаритні розміри
530/325 Д/Ш/В, мм
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Деко пекарське алюмінієве штамповане Brillis, 530х325х15, перфороване, без покриття виготовлене за європейськими стандартами, з харчового алюмінію марки 3003, товщиною 1,35 мм та перфорацією 3,0 мм. Алюміній має хорошу теплопровідність, що забезпечує рівномірне пропікання, легко нагрівається та швидко охолоджується, економлячи електроенергію.

У дека є 4 борта, зігнуті під кутом 45°. Висота бортів - 15 мм. Виготовлені методом штампування, завдяки чому пекарські листи легко складаються один в один, що є економією робочого простору. Крім того, завдяки цьому ж просто миються та очищаються, особливо з кутів. Перфорація дозволяє тісту “дихати” та робить його пухким. Деко - легке та зручне у використанні, розраховане на температуру до 400°C.

Широко використовується у пекарнях та на хлібозаводах для випічки хлібобулочних виробів, печива та інших продуктів з тіста. Завдяки стандартизованим розмірам, листи підходять для всіх типів обладнання: жарочних шаф, конвекційних печей, пароконвектоматів. Є можливість розміщення кілька листів в печі одночасно, економлячи час і робочий простір. Модель розроблена з урахуванням специфіки випікання.

За бажанням замовника можливе виготовлення листів нестандартних розмірів.

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Бренд: Brillis
  • Матеріал: алюміній харчовий
  • Товщина, мм: 1.35
  • Розмір, мм: 530/325

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування