Шафа шокової заморозки 232491 Hendi

Шафа шокової заморозки 232491 Hendi від компанії PROFTechnika - фото 1
321 571,20 ₴ 401 964 ₴
-20%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DW)036119
Виробник
Hendi
Країна виробництва
Нідерланди
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 05.11.2024 по 03.02.2025

Опис

Професійний шоковий чілер Hendi. Шокові охолоджувачі - це пристрої, які використовуються для швидкого охолодження або заморожування страв. Рекомендуються для ресторанів, підприємств громадського харчування та весільних будинків.

  • Вони мають зовнішній корпус та внутрішню камеру з високоякісної нержавіючої сталі.
  • Внутрішня камера має закруглені кути, що дозволяє легко чистити та підтримувати найвищу гігієну.
  • Поліуретанова ізоляція завтовшки 60 мм вводиться під високим тиском, що гарантує високий коефіцієнт теплоізоляції.

Крім того, вони оснащені:

  • Електронною панеллю управління та передачі даних
  • Двері, що автоматично зачиняються, з магнітним ущільненням
  • У комплект входить одноточковий зонд
  • Система охолодження/заморожування з примусовою вентиляцією
  • Безпроблемна робота при температурі навколишнього середовища до +43°C та відносна вологість повітря до 65%
  • Може охолоджуватися від +70°C до +3°C (90 хв.), від +70°C до -18°C (240 хв.) або протягом певного часу без вказівки кінцевого терміну

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Розрахований на 15 х GN 1/1
  • Температура від            -18
  • Температура до             3
  • Холодоагент: R404a / R507
  • Матеріал виробу           18/8 Stainless steel
  • Управління        Цифрове
  • Потужність (Вт): 1820  
  • Напруга (В): 400
  • Розміри (мм): 750x740x (В) 1850          
  • Вага (кг): 120    
  • Виробник          Hendi

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування