Професійна фритюрниця SZ-82А Berg

Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Фритюрниця SZ-82A оснащена двома кошиками та двома ваннами об’ємом 6+6 л, що збільшує її продуктивність та дає можливість готувати дві страви одночасно. Ви можете готувати картоплю фрі, м’ясні, рибні, овочеві закуски, морепродукти вироби з борошна – професійний апарат для фритюру SZ-82A чудово підійде для безперервної роботи в закладах харчування. Продукти смажаться з усіх боків оточені олією, набуваючи апетитного золотистого кольору, хрумкої текстури та неперевершеного смаку. Модель SZ-82A відрізняється простотою в налаштуванні та експлуатації. Завдяки компактним розмірам та невеликій вазі її зручно переміщати, а підключення до мережі 220 В дозволяє швидко розпочати роботу після ввімкнення у звичайну побутову розетку.
Кожна ванна підключається до мережі окремо, так само роздільно контролюється температура нагрівання. Це надає можливість встановлювати оптимальні температури для приготування двох страв одночасно, а якщо одне з відділень не використовується, його можна вимкнути для економії електроенергії. Механічна панель керування забезпечує надійність та зручність експлуатації, а також простоту в ремонті. Щоб уникнути налипання жиру, панель можна накрити фольгою. Олія у фритюрниці SZ-82A нагрівається до температури +60…+200°С. Термостат автоматично підтримує задану температуру для ідеального обсмажування страв. Два потужні нагрівальні елементи по 2,5 кВт гарантують швидке й рівномірне розігрівання олії та стабільну роботу при інтенсивному використанні.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Об’єм: 6+6 л
- Кількість постів: 2
- Температурний режим: +60…+200°С
- Потужність: 5 кВт (2,5 +2,5 кВт)
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Розміри (ДхШхВ): 550x450x280 мм
- Вага: 8,3 кг
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування