Каландри

Каландри

Каландр прасувальний PS-35/140 MP E Fagor
560 539,79 ₴Каландр прасувальний PS-35/140 MP E FagorКод: (AT)032371
Каландр прасувальний PS-35/160 MP E Fagor
589 656,41 ₴Каландр прасувальний PS-35/160 MP E FagorКод: (AT)032373
Каландр прасувальний PS-50/200 MP E Fagor
Каландр прасувальний PS-50/200 MP E FagorКод: (AT)032377Немає в наявності
Каландр прасувальний PS-50/200 MP G Fagor газовий
Каландр прасувальний PS-50/200 MP G Fagor газовийКод: (AT)032378Немає в наявності
Каландр прасувальний PS-50/260 MP E Fagor
Каландр прасувальний PS-50/260 MP E FagorКод: (AT)032378Немає в наявності
Каландр прасувальний PS-50/260 MP G Fagor газовий
Каландр прасувальний PS-50/260 MP G Fagor газовийКод: (AT)032379Немає в наявності
Каландр прасувальний PS-50/330 MP E Fagor
Каландр прасувальний PS-50/330 MP E FagorКод: (AT)032380Немає в наявності
Каландр прасувальний PS-50/330 MP G Fagor газовий
Каландр прасувальний PS-50/330 MP G Fagor газовийКод: (AT)032381Немає в наявності
Каландр прасувальний PSE-20/140 MP Fagor
Каландр прасувальний PSE-20/140 MP FagorКод: (AT)032370Немає в наявності