Подова піч FM-090 Fimak (газ)

Подова піч FM-090 Fimak (газ) від компанії PROFTechnika - фото 1
1 621 428,80 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DT)053631
Виробник
Різне
Країна виробництва
Туреччина

Опис

Підові паротрубні печі Fimak з кам'яною основою, виробляються двох типів: з цегляною кладкою і з кільцевою системою.Імпортний, спеціальний кам'яний під володіє високою теплопровідністю і рівномірно розподіляє тепло по поверхні. Кам'яні поди мають щільність 1.900 кг/м3 і товщину 20 мм. Поди не містять шкідливих речовин, гігієнічні та безпечні для здоров'я. Виготовлені із спеціального матеріалу вони зберігають тепло і сприяють економії енергоресурсів.

Закрита циклотерм-система здійснює нагрівання печі. Парові труби навколо камер випічки наповнюються парою і таким чином обігрівають ці камери. .Проста у використанні панель керування дозволяє регулювати подачу пари незалежно для кожної камери випічки.Освітлення дозволяє спостерігати процес приготування виробів. Дверцята камер виготовляються з термостійкого міцного скла. Пальники з високим ККД марки Riello виготовляються спеціально для печей і працюють на природному газі, пеллетах і дизелі. >.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Площа випічки (м2) 9
  • Кількість ярусів / Кількість палет (N) 4/2 li>
  • Ширина камери (мм) 1230
  • Глибина камери (мм) 1840
  • Висота камери (мм) 175
  • Загальна ширина камери (мм) 1800
  • Загальна глибина камери (мм) 2900
  • Загальна висота камери (мм) 2030
  • Потужність (кВт) 1
  • Теплова потужність (кКал/год) 45000
  • Маса (кг) 2950
  • Розмір палета (мм) 580x2200
  • Модель пальника Riello FS8/ Riello FS10 Потужність пальника (кВт) 46-93
  • Тиск підключення газу (мбар) 50-300
  • Джерело енергії Газ
>

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування