Поверхня для смаження Profi Line 203156 Hendi
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Поверхня для смаження - гриль Hendi 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, які потребують безпосереднього контакту з поверхнею, що гріє.
Поверхня для смаження комбінована, ліва - повністю гладка, права - рифлена, що дає змогу надати страві характерного малюнка.
Температура поверхні плавно регулюється до 300°С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки і бортик.
- Плавне регулювання температури до 300°C.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
- Бортик.
- Піддон для збору жиру і залишків.
- Захист від перегріву.
- Придатна для безперервної роботи.
- Вмикач з індикатором.
- Встановлення на антиковзаючих ніжках.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена).
- Розмір поверхні 518x328 мм.
- Плавне регулювання температури до 300°C.
- Габарити 550x380x240 мм
- Підключення 220В/2400 Вт
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування