Подова піч FM-180 Fimak (електрична)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Хлібопекарські подові багаторівневі печі цієї серії виробляються чотирьох типів: 5, 10, 15, 18 м2 . Печі функціонують на природному газі, дизелі, твердому паливі, електриці. Мають чотири камери випічки. Система парозволоження для кожного поду автономна. Пар подається в камеру вручну, в кількості необхідній для даного виду продукції. Конструкція печі дає змогу під час випікання відкривати під, при цьому температура в камері випікання не втрачається.
-Особлива конструкція циркуляції повітря і кам'яних подів.
-Рівномірний розподіл тепла по всіх ярусах, постійні умови випічки, які ведуть.
-Незалежна система паророзподілу для кожного ярусу.
-Можливість налаштувати парогенератор індивідуально для кожного ярусу.
-Доступні моделі з площею випічки 5, 10, 18м2. Можливість використання різних енергетичних ресурсів.
-Цельно-зварна конструкція.
-Потужна система підігріву для кожного ярусу.
-Циркуляцію повітря забезпечує вентилятор.
-Ізоляція виконана відповідно до міжнародних стандартів.
-Електро-механічна або електронна панель управління.
-Під виготовлений зі спеціального каменю, придатного для застосування в харчовій промисловості. Щільність каменю становить 1900 кг/м3, товщина 20 мм.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Площа випічки (м2) 18
- Кількість ярусів / Кількість палет (шт.) 4/3
- Ширина камери (мм) 1800
- Глибина камери (мм) 2450
- Висота камери (мм) 210
- Загальна ширина камери (мм) 2490
- Загальна глибина камери (мм) 3700
- Загальна висота камери (мм) 2150
- Потужність (кВт) 4,85
- Теплова потужність (кКал/год) 130000
- Маса (кг) 5300
- Розмір палета (мм) 580x2800
- Модель пальника Riello FS20
- Потужність пальника (кВт) 81-220
- Тиск підключення газу (мбар) 20-300
- Джерела енергії Електро
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування