Ротаційна піч FD-100 Fimak (електрична)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Ротаційні хлібопекарські печі з візковим завантаженням працюють за таким принципом: гаряче повітря, що нагрівається в теплообміннику пальником, за допомогою вентилятора прямує до парогенератора, звідки гаряча пара розподіляється всіма зонами камери випічки. Каскадний парогенератор дає змогу виробляти пару у великому обсязі на початку процесу випічки. Пар, що виробляється парогенераторами, і гаряче повітря, що подається в камеру випічки, дають змогу випікати будь-які борошняні вироби бажаної якості. Паровий клапан із сервоприводом (опція) призначений для виведення пари, що утворюється під час випікання або після закінчення випікання, у вентиляційний канал, не відчиняючи двері печі, тим самим перешкоджаючи утворенню вологості в робочому приміщенні. Камера випікання: тут відбувається випікання борошняних виробів. Камера виконана з нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 2.5 мм.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Площа випічки (м2) 5,28-7,2
- Кількість аркушів (N) 11-15
- Розмір аркуша (мм) 600x800
- Відстань між листами (мм) 114-90
- Загальна ширина (мм) 1600
- Загальна глибина (мм) 1800
- Загальна висота (мм) Піч + витяжна парасолька 2080+300
- Потужність (кВт) 3,50
- Теплова потужність (кКал/год) 45.000
- Маса (кг) 1700
- Модель пальника Riello FS8/ Riello FS10
- Потужність пальника (кВт) 46-93
- Тиск підключення газу (мбар) 50-300
- Система керування Ручна або цифрова
- Джерела енергії Електро
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування