Поверхня для смаження Profi Line 203156 Hendi

Поверхня для смаження Profi Line 203156 Hendi від компанії PROFTechnika - фото 1
23 117,77 ₴ 28 897,21 ₴
-20%
В наявності
Від 1 633.66 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DW)010384
Виробник
Hendi
Країна виробництва
Нідерланди
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Поверхня для смаження - гриль Hendi 203156 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, які потребують безпосереднього контакту з поверхнею, що гріє.

Поверхня для смаження комбінована, ліва - повністю гладка, права - рифлена, що дає змогу надати страві характерного малюнка.

Температура поверхні плавно регулюється до 300°С. Для зручності в роботі передбачено піддон для збору жиру і залишків від смаження, антиковзні ніжки і бортик.

  • Плавне регулювання температури до 300°C.
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Матеріал поверхні: спеціальне загартоване залізо (9мм).
  • Бортик.
  • Піддон для збору жиру і залишків.
  • Захист від перегріву.
  • Придатна для безперервної роботи.
  • Вмикач з індикатором.
  • Встановлення на антиковзаючих ніжках.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена).
  • Розмір поверхні 518x328 мм.
  • Плавне регулювання температури до 300°C.
  • Габарити 550x380x240 мм
  • Підключення 220В/2400 Вт

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування