Поверхня для смаження EG73FR GoodFood (комбінована)

Поверхня для смаження EG73FR GoodFood (комбінована) від компанії PROFTechnika - фото 1
7 216 ₴ 8 200 ₴
-12%
В наявності
Від 509.93 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BE)020116
Виробник
Good Food
Країна виробництва
Китай
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Смачно приготувати страви з м'яса, птиці, риби та різних овочів допоможуть смажені поверхні торгової марки GoodFood. Жарочна поверхня з нерж. сталі це найкращий вибір для роботи у закладах громадського харчування та торгівлі. Застосовується для смаження м'ясних, рибних та овочевих страв. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний у плані гігієни, він стійкий до дії кислот та солі, а також до появи корозії. Температуру робочої поверхні можна регулювати у певному діапазоні залежно від різних вимог приготування їжі. Поверхня для смаження забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкуванню жиру та збіркою жиру. Популярний дизайн, проста в експлуатації, має добрі теплові показники. Великим плюсом смаження є її мобільність і легкість в монтажі. Підходить для будь-яких об'єктів громадського харчування: ресторани, фаст-фуди, їдальні.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Корпус виготовлений із харчової нержавіючої сталі.
  • Тип поверхні: гладка і ребриста.
  • Розміри поверхні: 730x400мм.
  • Кількість зон нагріву: 2.
  • Терморегулятори 0~300С .
  • Тип підключення: електро.
  • Поставляється без вилки.
  • Тип встановлення: настільна.
  • Гумові ніжки.
  • Потужність: 4,4 кВт.
  • Напруга: 220В/50Гц.
  • Вилки немає в комплекті.
  • Габаритні розміри: 730x470x240мм Вага: 27 кг.
  • Пакувальні розміри: 800*530*270мм. - Вага в упаковці: 28 кг.

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування