Таппаньякі гриль електричний TAP 600E CustomHeat

Таппаньякі гриль електричний TAP 600E CustomHeat від компанії PROFTechnika - фото 1
46 125 ₴ 51 250 ₴
-10%
В наявності
Від 3 259.50 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BP)031599
Виробник
Custom Heat
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Таппаньякі гриль TAP600E виробництва компанії CustomHeat призначений як для приготування страв японської кухні, так і для приготування таких страв, як стейки, "бургери", страви з риби, млинці або омлети шляхом безпосереднього контакту гріючої поверхні з їжею на підприємствах громадського харчування. . Без цього пристрою зараз не обходиться жоден ресторан. Гладка поверхня – для приготування риби. Модель оснащена пакетним перемикачем з незалежним регулюванням температури, лотком для збору олії та жиру та регульованими ніжками. Наявність борту з трьох сторін дозволяє запобігти розбризкуванню жиру при приготуванні страв.

Опція: Підставка 6511142 під гриль TAP 600E продається окремо.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Габаритні розміри: 550х800х375 мм;
  • Максимальна потужність: 6 кВ т (4 ТЕНів х1.5 квт);
  • Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
  • Гладка робоча поверхня розмір: 500х600х16мм, виготовлена зі сталі 17Г1С.
  • Відмінною особливістю цієї сталі є хороша теплопередача і слабкі зміни структури при великих вимірах температури.
  • Температурний режим від 0 до 450 °С.
  • За максимальної потужності час виходу на режим 300С, не більше 30 хвилин.
  • Для підтримання цієї температури достатньо поставити регулятор температури в положення "7 годин"-70% потужності.
  • Виробник не рекомендує тривале використання максимальної потужності в "холостому" режимі.
  • Виробник CustomHeat Україна.

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування