Піч ротаційна Універсал КНВ-2-105 УХЛ МАШ

Піч ротаційна Універсал КНВ-2-105 УХЛ МАШ від компанії PROFTechnika - фото 1
360 000 ₴
В наявності

Доставка

Самовивіз в м. Україна
Безкоштовно
Нова Пошта
100 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
500 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата під час самовивезення по м. Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Івано-Франківськ (Картою)
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Опис

Функції конвекційної хлібопекарської печі:

  • Встановлення температури попереднього розігріву;
  • Регулювання температури випічки;
  • Встановлення часу випічки;
  • Регулювання кількості пари, що подається;
  • Встановлення моментів подачі пари в циклі випічки;
  • Періодичність реверсів повітряних потоків;
  • Можливість вибору режиму «духовки» (повна відсутність руху повітря);
  • Можливість увімкнення та вимкнення витяжного вентилятора в процесі та в кінці випічки.

Хлібопекарська піч має запатентовану систему парозволоження. Вона дозволяє заповнити пором весь простір усередині печі для пекарні. Подача води може здійснюватися через накопичувальну ємність чи безпосередньо водопровід. За твердістю води жодних обмежень немає. Але слід врахувати, що при використанні жорсткої води слід частіше очищати обладнання від накипу. Основна функція – рівномірність температури в будь-якій точці об'єму печі досягається за рахунок безперервного реверсивного обертання гарячого повітря навколо нерухомого візка. При цьому гаряче повітря подається під кутом 20 градусів безпосередньо під лист, завдяки чому тестові заготовки не обвітрюються, а підігріваються знизу, що сприяє збільшенню обсягу заготовки. Було проведено експеримент – хліб, випечений у печі «Утал», був, як мінімум, на 10% пишнішим, ніж випечений у печах інших виробників із таких же тестових заготовок. Цьому сприяє і нерухомість візка, що повністю виключає навіть мінімальну можливість «струшування» візка при обертанні в процесі випікання. Крім того, нерухомий візок займає практично весь об'єм печі, що зменшує габарити та енергоспоживання печі. Швидкість потоків гарячого повітря в зоні випічки – від 1,5 до 2 м/с, що забезпечує оптимальні умови передачі тепла заготівлі і виключає її обвітрювання.

Система парозволоження з акумуляторами тепла дозволяє миттєво заповнити пором весь об'єм печі.

Для захисту пекаря при завантаженні-розвантаженні печі передбачена система витяжки безпосередньо з пічної камери.

Робоча камера печі, двері та зовнішнє облицювання виконані з нержавіючої сталі, теплоізоляція товщиною 100 мм – з базальтового супертонкого волокна.

Всі операції можна виконати і в ручному режимі (при відпрацюванні режиму та ін. ). Підсвічування камери випічки та панелі керування – також у ручному режимі.

Печ поставляється у зібраному вигляді після заводських випробувань під навантаженням.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Використовується з візком з кроком полозів 95 мм для 13 шт. деко 615х800 мм.
  • Рожеве завантаження, шт.: хліб формовий 0,7 кг – 105, батон – 100; 160
  • Кількість візків у печі, шт.: 1
  • Температура в камері, С, не більше 300
  • Напруга 380V
  • Встановлена потужність, кВт 39
  • Споживана потужність, кВт/год, не більше 12
  • Витрата води на випічку не більше: 12 л
  • Час розігріву до робочої температури: не більше 15 хв
  • Система управління: програмована
  • Маса не більше: 900 кг
  • Габаритні розміри (ш/г/в), мм, не більше: 1100 х 1920 х 1960

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування

Характеристики

Код товару
(DY)033757
Виробник
УХЛ-МАШ
Країна виробництва
Україна
Гарантийный срок
12 мес.