Піч ротаційна Кондитерська КНВ-2-К УХЛ МАШ

Піч ротаційна Кондитерська КНВ-2-К УХЛ МАШ від компанії PROFTechnika - фото 1
360 000 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DY)033758
Виробник
УХЛ-МАШ
Країна виробництва
Україна
Гарантийный срок
12 мес.

Опис

Кондитерські печі прості в роботі та обслуговуванні. У них відсутні рухомі частини корпусу, які можуть потребувати регулювання. Печі є закритим теплоізольованим корпусом. У нього вбудовані потужні вентилятори, приводи та електронагрівачі (ТЕНи). Така система потрібна для нагрівання повітря.

  • Для захисту пекаря під час навантаження-розвантаження передбачено систему витяжки безпосередньо з камери печі.
  • Внутрішні стінки оснащуються поруч планок. Такі жалюзі формують щільні зазори, якими подається розігріте повітря і пар. Встановлені планки не потребують регулювання.
  • Схема монтажу жалюзі передбачає крок полозів 60,5 мм, на 21 деко 615х800, загальною площею 10,3 м2.
  • Для модифікації передбачено візок ВХ- 60 (не входить до комплекту).
  • Робоча камера кондитерської печі, потужні двері та зовнішнє облицювання виготовляються з нержавіючої сталі марки AISI 430.
  • Матеріалом теплоізоляції служить надтонке базальтове волокно.
  • Усередині печі встановлені акумулятори тепла, які підвищують інерційність печі. За рахунок цього на 10-30% підвищується продуктивність печі.
  • Устаткування передбачає подачу води до парогенератора. Це потрібно для зволоження повітря, яке рециркулюється.
  • Основна функція – рівномірний розподіл температури у будь-якій точці печі. Це досягається безперервним реверсивним обертанням гарячого повітря навколо нерухомого візка. Вона займає практично весь обсяг печі, що знижує енергоспоживання.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Використовується з візком з кроком полозів 60 мм для 21 шт. деко 615х800 мм.
  • Разове завантаження, шт.: хліб формовий 0,7 кг – 105, хліб подовий «український» - 65, батон – 130;
  • Продуктивність хліба формового 0 ,7 кг, буханців за годину: 100
  • Кількість візків у печі, шт.: 1
  • Кількість деко 615х800 на візку: 21
  • Температура в камері, С, не більше 300
  • Напруга 380V
  • Встановлена потужність, кВт 34
  • Споживана потужність, кВт/год, не більше 8
  • Витрата води на випічку не більше: 0,7 л
  • Час розігріву до робочої температури не більше: 20 хв
  • Система керування автоматична
  • Маса, кг, більше 900
  • Габаритні розміри (ш/г/в), мм, не більше: 1100 х 1920 х 1960

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування