Піч ротаційна Кондитерська КНВ-2-К УХЛ МАШ
Піч ротаційна Кондитерська КНВ-2-К УХЛ МАШ
360 000 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
(DY)033758
Виробник
УХЛ-МАШ
Країна виробництва
Україна
Гарантийный срок
12 мес.
Опис
Кондитерські печі прості в роботі та обслуговуванні. У них відсутні рухомі частини корпусу, які можуть потребувати регулювання. Печі є закритим теплоізольованим корпусом. У нього вбудовані потужні вентилятори, приводи та електронагрівачі (ТЕНи). Така система потрібна для нагрівання повітря.
- Для захисту пекаря під час навантаження-розвантаження передбачено систему витяжки безпосередньо з камери печі.
- Внутрішні стінки оснащуються поруч планок. Такі жалюзі формують щільні зазори, якими подається розігріте повітря і пар. Встановлені планки не потребують регулювання.
- Схема монтажу жалюзі передбачає крок полозів 60,5 мм, на 21 деко 615х800, загальною площею 10,3 м2.
- Для модифікації передбачено візок ВХ- 60 (не входить до комплекту).
- Робоча камера кондитерської печі, потужні двері та зовнішнє облицювання виготовляються з нержавіючої сталі марки AISI 430.
- Матеріалом теплоізоляції служить надтонке базальтове волокно.
- Усередині печі встановлені акумулятори тепла, які підвищують інерційність печі. За рахунок цього на 10-30% підвищується продуктивність печі.
- Устаткування передбачає подачу води до парогенератора. Це потрібно для зволоження повітря, яке рециркулюється.
- Основна функція – рівномірний розподіл температури у будь-якій точці печі. Це досягається безперервним реверсивним обертанням гарячого повітря навколо нерухомого візка. Вона займає практично весь обсяг печі, що знижує енергоспоживання.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Використовується з візком з кроком полозів 60 мм для 21 шт. деко 615х800 мм.
- Разове завантаження, шт.: хліб формовий 0,7 кг – 105, хліб подовий «український» - 65, батон – 130;
- Продуктивність хліба формового 0 ,7 кг, буханців за годину: 100
- Кількість візків у печі, шт.: 1
- Кількість деко 615х800 на візку: 21
- Температура в камері, С, не більше 300
- Напруга 380V
- Встановлена потужність, кВт 34
- Споживана потужність, кВт/год, не більше 8
- Витрата води на випічку не більше: 0,7 л
- Час розігріву до робочої температури не більше: 20 хв
- Система керування автоматична
- Маса, кг, більше 900
- Габаритні розміри (ш/г/в), мм, не більше: 1100 х 1920 х 1960
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії